Profil

Cv for Borghild Hestbech

Jeg er uddannet cand. psych. fra Aarhus Universitet i 1987, og har fået autorisation af Psykolognævnet i 1997. Den etårige familieterapiuddannelse blev jeg færdig med i 1999.

Jeg har siden taget en 3-årig uddannelse i Deep Imagery (dybdevisualisering), som er godkendt af Dansk psykolog Forening. Jeg har arbejdet med Deep Imagery siden 2002. 

Min erfaring er meget bred fra en lang række job som klinisk psykolog, projektleder, daghøjskoleleder, skolepsykolog, m.m.

Siden 1976 har jeg arbejdet med selvudvikling via meditation, mindfulness, kroppens psykiske energier og blokeringer samt drømmetydning. Jeg deltog i kurser hos Jes Bertelsen først i 1980erne.

I studietiden var jeg med til at starte en skole i Aarhus for voksne med psykiske problemer kaldet ”Lilleskole for Voksne”.

Deep Imagery

I 2002 mødte jeg Eligios S. Gallegos, og kom i kontakt med The Personal Totem Pole Process / Deep Imagery. Se http://deepimagery.net/ og www.esgallegos.com.  Det samlede alt det, jeg havde lært og arbejdet med gennem alle årene.

Senest har jeg været ansat i 18 år som klinisk psykolog i Familiecentret, Skagen Kommune, og siden kommunesammenlægningen: Psykologisk Rådgivning, Frederikshavn Kommune.

Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening. og på behandlerlisten hos: Dansk selskab for Klinisk Hypnose, Psykologfagligt Selskab for klinisk Hypnose. Deep Imagery