Angst og depression og stress

Vi vil i fællesskab finde ud af hvilke faktorer, der i dit liv er med til at skabe stress, angst eller depression. Hvad skal der til for at ændre situationen? Hvad kan du selv gøre, og hvad skal ændres via ydre faktorer? 

Måske har du i alt for lang tid budt dig selv og din krop alt for meget, så du føler, at der overhovedet ikke er mere energi tilbage, eventuelt ikke mærke kroppen, er svimmel eller glemmer alt. I den forbindelse kan det være en rigtig god ide at arbejde med metoder, der kan genskabe fornemmelsen af kroppen, roen i kroppen samt energien og vitaliteten. 

Måske er der én situation, der udløste stressen eller angsten. Her kan hypnoterapi være en god metode, hvor du i afslappet fokuseret opmærksom tilstand føres tilbage til den situation, hvor du ikke havde mulighed for at flygte eller kæmpe, men måtte gøre dig “død” ved hjælp af dine tanker og vilje. Derfor efterlod du en del af dig selv tilbage i den angstfyldte, og afmægtige situation eller en situation, hvor du ikke turde vise vreden, eller ikke turde sige fra.

Det kan være hvad som helst. Det vigtige er, at du kommer tilbage og får frisat den del af dig, du var nødt til at efterlade.