Dybdevisualisering

Deep Imagery er en guided dybdevisualiseringsproces, der sætter dig i stand til at komme i kontakt med de uendelige og komplekse psykiske energier, der udgør et menneske. Kontakten etableres ved, at du bringes i en tilstand af dyb afspænding, hvorefter du guides til at invitere dine psykiske energier, så de manifesterer sig som billeder. Sædvanligvis fremtræder de i form af dyr.

Visualisering, der ofte er drømmelignende i form og storslået i indhold, har den fordel, at den foregår, mens du er vågen og aktivt deltagende. Du kan på en nænsom måde udforske steder dybt i dig selv, hvor gamle sår, angst og vrede er blevet frosset fast og har blokeret for den flydende, sunde og kreative energi.

Vejledt hovedsagligt af dine totemdyr, støttet af blide omsorgsfulde spørgsmål fra guiden, opnår du at genopleve de omstændigheder, der fastfrøs denne psykiske energi. Få din livskraft fri og mærk, hvordan du får ny frihed og større accept af dig selv.

Jeg har holdt foredrag om Deep Imagery på årsmødet for Dansk Selskab for klinisk hypnose marts 2014, men også i Malmø og andre steder.

Jeg har skrevet artikel om Deep Imagery i medlemsbladet for Dansk Selskab for klinisk hypnose, 16. årgang. nr. 1, April 2014. Læs artiklen her.